Кирил Стоянов е шампиона на Baldaran Tennis CUP!

Posted on

Кирил Стоянов е шампиона на Baldaran Tennis CUP!

Приключи петия Любителски тенис турнир част от ITL SEASON 2014 - Baldaran Tennis CUP!
И въпреки, че турнира стартира в средата на месец август за участие в него се бяха записали 32 любители на тениса.

В схемата на турнира личаха имената на водача във временното класиране на ITL SEASON 2014 - Едиз Батран и победителя от HISSAR OPEN - Кирил Стоянов, които бяха основни фаворити и за спечелването на турнира. Това бе първото участие на Стоянов в ITL SEASON 2014. Двамата попаднаха в един и същ поток на схемата, като се срещнаха още на четвъртфиналите.
Те направиха един от най-емоционалните мачове изиграни в турнира. Доказателство за това е счупената ракета на Едиз Батран, който въпреки, че даде всичко от себе си, за да победи, не успя да отстрани Стоянов. Това бе и единствената оспорвана среща на Кирил Стоянов по пътя му до финала.
Не бива да пропускаме и двете дами включили се в турнира Стефка Бончева и Анелия Тенева. Именно те донесоха приятната изненада в първи кръг надигравайки съответно Йордан Борисов и Александър Бахчеванов. Двамата все пак не приеха загубите драматично още повече, че бе организиран утешителен мач помежду им. 

На финала Кирлил Стоянов очакваше Пламен Минков. По пътя до него Пламен, който за първи път се включва в турнир през този сезон, отстраняваше трудно своите противници. Всяка от срещите му имаше тайбрек, но в крайна сметка той стигна до последния мач на турнира. Двамата финалисти направиха красив двубой, но в решаващите моменти Стоянов успяваше да надделее и това му донесе поредната купа. Двамата получиха тениски на BABOLAT осигурени от фирма ЕСЕНООД - официален представител на Баболат за България, а от БАЛДАРАН АД осигуриха подарък и за двамата финалисти ваучери за 90 бутилки Изворна вода БАЛДАРАН.

Продължава записването за следващия от календара на ITL турнир - BABOLAT TENNIS CUP.
Турнира ще се проведе от 8-mи до 21-ви септември на кортовете на тенис комплекс “Про Спорт” в град София. Всички срещи ще се играят в два тайбрек сета до 4 гейма (при 4-4 тайбрек) и шампионски тайбрек до 10, в делнични дни от 21:00 и 22:00ч.
Всеки включил се в турнира може да избира до два неудобни дни за игра, с които организаторите да се съобразят при изготвянето на програмата. 

Ако искаш и ти да станеш част от любителските турнири на лигата , с което да намериш и нови партньори и приятели, запиши се сега!

Запиши се тук: www.goo.gl/Z8g2GQ